Trial Services

Retea Calculatoare

Retea de calculatoare, Retea de telefonie ambele tipuri au inceput sa fie unificate de la aparitia Telefoniei IP.

 

Instalare Server

Instalarea unui server nu se face in fiecare zi. Printr-un know-how vast putem asigura cele mai bune servicii IT pentru server.

 

Outsourcing IT

Prin Outsourcing IT se doreste oferirea de servicii IT externalizate la o calitate superioara unui angajat IT.

 

Acces Internet

Acces-ul la Internet a devenit destul de facil in zilele noastre. Ceea ce va oferim noi nu este o conexiune de Internet, este mai mult de atat deaoarece toate locatiile conectate sunt intai evaluate din punct de vedere al necesitatilor. Nu dorim sa va vindem o conexiune scumpa, ci o conexiune adaptata cerintelor.

Nu folosim decat provideri mari adaptati celor 3 tipuri de business. Fie ca sunteti un IMM care doreste doar o conexiune la Internet, fie ca sunteti un holding care locatii multiple, gama larga de servicii pe care o oferim face fata cerintelor dumneavoastra.

Nu suntem reselleri de conexiuni de internet, ci aducem prin experienta si cunostiintele noastre un plus valoare acelei conexiuni de internet. Prin serviciul de monitorizare activ al conexiuni, putem sa realizam cand ceva nu este in regula. Noi ne ocupam tot ce inseamna suport tehnic indiferent de furnizorul ales. Pe langa aceasta conexiune la Internet, va putem oferi pachetul de monitoarizare prin care dumneavoastra sunteti informati periodic de ceea ce fac angajatii dumneavoastra cu conexiunea la Internet.