Trial Services

Retea Calculatoare

Retea de calculatoare, Retea de telefonie ambele tipuri au inceput sa fie unificate de la aparitia Telefoniei IP.

 

Instalare Server

Instalarea unui server nu se face in fiecare zi. Printr-un know-how vast putem asigura cele mai bune servicii IT pentru server.

 

Outsourcing IT

Prin Outsourcing IT se doreste oferirea de servicii IT externalizate la o calitate superioara unui angajat IT.

 

Instalare Server

Fie ca este vorba de un server linux sau un server windows, angajatii nostrii pot oferi consultanta specializata in privinta instalarii, configurarii sau recuperarii de date din aceste servere.

O operatiune de instalare server presupune o serie de pasi care trebuiesc urmati pentru o buna functionare a serverului. Acoperind o arie larga de utilizare a serverului, de la router la firewall, de la server de web pana la server de retea, specialistii nostri pot transforma un calculator intr-o unealta la indemana administratorului de retea.

Din momentul in care instalarea serverului se termina incepe procesul de configurare server. Acest proces poate contine servicii diverse cum ar fi: configurare web server, configurare dns server, configurare mail server, configurare server fisiere si multe alte tipuri de configurari.

Maintenanta serverului se realizeaza prin efectuarea de verificari periodice si prin implementarea unei politici de backup se asigura functionarea sistemului IT pentru protejarea afacerii dumneavoastra.