Trial Services

Retea Calculatoare

Retea de calculatoare, Retea de telefonie ambele tipuri au inceput sa fie unificate de la aparitia Telefoniei IP.

 

Instalare Server

Instalarea unui server nu se face in fiecare zi. Printr-un know-how vast putem asigura cele mai bune servicii IT pentru server.

 

Outsourcing IT

Prin Outsourcing IT se doreste oferirea de servicii IT externalizate la o calitate superioara unui angajat IT.

 

Outsourcing IT

Firmele din Romania apeleaza din ce in ce mai mult la servicii de Outsourcing IT din pricina eficientizarii costurilor. Desi la prima vedere costurile sunt mai mari, prin transferul de responsabilitate catre departamentului IT extern, reprezentat de catre o companie, se asigura o calitate superioara a serviciilor IT.

Externalizarea Serviciilor IT ofera flexibilitate in programarea interventiilor precum si interventii de urgenta asupra serverelor sau calculatoarelor din cadrul companiei dumneavoastra. Din fericire nu suntem limitati la calculatoare ci si la sisteme complexe ce includ retele de telefonie, centrale telefonice, sisteme video, sisteme de efractie, sisteme de incendiu.

Din punct de vedere software, putem sa facem fata cu succes la provocari complexe legate de instalare server (windows sau linux), configurare securitate retea de calculatoare, recuperare date si configurare VPN.

Acestea sunt doar o parte a serviciilor oferite. Nu ezitati a ne contacta pentru a putea stabili o intalnire ce va conduce la o oferta personalizata cerintelor dumneavoastra.