Trial Services

Retea Calculatoare

Retea de calculatoare, Retea de telefonie ambele tipuri au inceput sa fie unificate de la aparitia Telefoniei IP.

 

Instalare Server

Instalarea unui server nu se face in fiecare zi. Printr-un know-how vast putem asigura cele mai bune servicii IT pentru server.

 

Outsourcing IT

Prin Outsourcing IT se doreste oferirea de servicii IT externalizate la o calitate superioara unui angajat IT.

 

Servicii IT

ReteaCalculatoare.ro va ofera urmatoarele servicii IT la o calitate superioara dat fiind know-how-ul acumulat la cei peste 20 de clienti pe care compania ii are in portofoliu. De la firme mici pana la firme cu mai multe locatii si servicii diverse, toti clientii nostri beneficiaza de reduceri de cost prin outsourcing IT.

Daca dorintele dumneavoastra nu se pliaza pe aceste categorii, noi va putem oferi si servicii de consultanta IT, reparatie calculatoare, recuperare date, maintenanta calculatoare, achizitii imprimante, maintenanta imprimante, securitatea datelor, configurare firewall, monitorizare Acces Internet, conexiune Internet, managementul conexiunii la internet, acces remote la birou, licentiere software, antivirus, antispam. Pentru aceasta trebuie doar sa ne contactati si persoana abilitata va va oferi cele mai detaliate informatii referitoare la subiectul abordat.