Trial Services

Retea Calculatoare

Retea de calculatoare, Retea de telefonie ambele tipuri au inceput sa fie unificate de la aparitia Telefoniei IP.

 

Instalare Server

Instalarea unui server nu se face in fiecare zi. Printr-un know-how vast putem asigura cele mai bune servicii IT pentru server.

 

Outsourcing IT

Prin Outsourcing IT se doreste oferirea de servicii IT externalizate la o calitate superioara unui angajat IT.

 

Solutii Hosting

De la o simpla inregistrare domeniu se poate creea o afacere. Numele Domeniului este cel mai important pentru motoarele de cautare. De aceea, pentru ReteaCaclulatoare.ro, este foarte important sa va asiguram sprijinul inca de la inceput. Inregistrare Domeniu, DNS Hosting, Web Hosting, Email Hosting, AntiSpam, Antivirus, CPanel toate aceste servicii sunt disponibile in mai putin de 10 minute. Rapid si Eficient, solutiile de hosting oferite sunt pentru toata lumea, fie profesionisti, fie companiilor fara experienta.

Serverele de Hosting sunt oferite pe masini puternice locate intr-un datacenter. Asiguram backup si uptime de 99.7%, ceea ce inseamna maxim 2 ore intr-o luna.VPS sau Server Dedicat, indiferent de solutia aleasa, cu siguranta veti fi multumiti.

Daca va asteptati la solutii de hosting la preturi mici, sa stiti ca va putem oferi, dar sa nu va asteptati la preturi de 1 EURO pe luna. Ceea ce oferim noi este calitate si nu cantitate. Avem solutii de hosting personalizate, astfel incat sa satisfacem cerintele dumneavoastra. Va putem oferi ceea ce doriti, daca solicitati acest lucru.