Trial Services

Retea Calculatoare

Retea de calculatoare, Retea de telefonie ambele tipuri au inceput sa fie unificate de la aparitia Telefoniei IP.

 

Instalare Server

Instalarea unui server nu se face in fiecare zi. Printr-un know-how vast putem asigura cele mai bune servicii IT pentru server.

 

Outsourcing IT

Prin Outsourcing IT se doreste oferirea de servicii IT externalizate la o calitate superioara unui angajat IT.

 

Virtual Private Network

Desi acest termen de Virtual private network sperie o serie intreaga de manageri, termenul in sine duce la o crestere a productivitatii si a usurintei in administrarea retelei de calculatoare. Totul pleaca de la providerul de internet care poate asigura o conexiune stabila la internet si o viteza garantata intre locatii. Practic acest serviciu asigura comunicatiile intre head office si locatiile din tara.

Fara router, fara setari suplimentare totul este la dispozitia dumneavoastra din momentul conectarii. Cu siguranta aplicatiile dumneavoastra vor functiona mult mai rapid pe o conexiune cu viteza garantata. Pe langa aceste aspecte, cu siguranta aveti angajati care ar dori sa lucreze de la distanta. Ca sunt acasa sau sunt in deplasari in interes de serviciu, fiecare isi poate accesa resursele companiei pentru a trimite rapoarte sau situatii de pe serverul de email al companiei, fara a folosi vreo adresa de email gratuita.

Securitatea datelor transmise este unul dintre cele mai importante atuuri ale acestui serviciu. Un alt atuu este acela al centralizarii tuturor resurselor. Prin implementarea acestui serviciu beneficiati si de o uniformizare a resurselor fara a fi nevoie de setari speciale in cazul in care un nou computer apare in retea sau cand se muta o locatie.